Leikon Dak is uw persoonlijke leverancier van natuurleien en keramische dakpannen en leipannen voor zowel dakbedekking  als gevelbekleding. Leikon bestaat al ruim 30 jaar en is gevestigd in Waalwijk (NB). Wij adviseren en verkopen aan zowel zakelijke als particuliere klanten en hanteren daarbij altijd de volgende bedrijfswaarden: kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid, en milieuvriendelijkheid.

Op het gebied van hellende daken zijn weinig specialisten beschikbaar. Er is een tekort aan mensen met verstand van natuurleien, leipannen en dakpannen. Bij Leikon Dak weten we echter wél van de hoed en de rand. Wij kunnen u adviseren over toepassing, bruikbaarheid, technische mogelijkheden en onmogelijkheden, kwaliteit van bestaande daken en bedekkingen en nog veel meer! Dit alles gestoeld op meer dan 30 jaar ervaring en uitgebreide kennis.

Neem vandaag nog contact met ons op via 0416-330831 of info@leikon.nl en laat u informeren over alle mogelijkheden en diensten die wij bieden op het gebied van natuurleien, leipannen, keramische dakpannen, gevelbekleding en dakadvies. We staan u graag te woord.